Очевидно е, че само едната страна в конфликта Русия - Украйна

...
Очевидно е, че само едната страна в конфликта Русия - Украйна
Коментари Харесай

Захариева: В Бюджет 2022 няма нито една реформа

" Очевидно е, че само едната страна в спора Русия - Украйна желае намиране на решение по кротичък път. Другата приготвя почвата за нахлуване и това в тази ситуация е Русия ". Това съобщи в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт "  депутатът от ГЕРБ и някогашен външен министър Екатерина Захариева:
" С терзание проследявам обстановката в Украйна. Честно казано аз не съм сюрпризирана. Очаквах, че Русия ще търси и ще сътвори мотив, с цел да оправдае навлизане в Украйна и тези мотиви ги гледаме от няколко дни. Започна се с детската градина. Над 130 пъти в действителност в последните 24 часа е нарушено съглашението за преустановяване на огъня ". 

" Руската агитация работи доста добре. Ако би трябвало да сме точни, тя в никакъв случай не е серпантина ", добави още Захариева.

Бившият външен министър разяснява и тематиката за Бюджет 2022:

" Ние имаме рецензии към този бюджет, тъй като това е бюджет, който нито е дълготраен, нито има даже една промяна. В него няма никаква изясненост при планирането. Приходите са занижени поради инфлацията. В същото време имат една голяма капиталова стратегия, само че не е ясно защо ще се изразходят тези средства ".

Захариева отхвърли някой от ГЕРБ да е споделил, че в случай че продължи разследването " Барселонагейт “ , партията ще бойкотира измененията в Конституцията, свързани със правосъдната промяна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР